Altuğ Dökmeci koltuğu Eylül Ceviz’e devretti.

Altuğ Dökmeci koltuğu Eylül Ceviz’e devretti.

KOZLU 23.04.2024 10:51:00 0
Altuğ Dökmeci koltuğu Eylül Ceviz’e devretti.

ÖZEL HABER…

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla; Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci koltuğunu, Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Eylül Ceviz’e devretti.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Murat Kahveci ve Sınıf Öğretmeni Elif Keskin ile birlikte daire müdürleri tarafından makamda karşılanan minik Başkan Eylül Ceviz, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye seçim başarısından dolayı tebriklerini iletti.

Kozlu Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan minik Başkan Eylül Ceviz, tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladıktan sonra; ilgili birim müdürlerine talimat vererek okullardaki ve parklardaki eksikliklerin giderilmesi yönünde talimatlar verdi.

DÖKMECİ: “SİZLER EMANETİ DAHA İYİ YERLERE GETİRECEKSİNİZ”

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci ise yaptığı konuşmasında; “Bizden önceki büyüklerimiz bize emaneti tam olarak ulaştırıp-ulaştırmadıklarını hala araştırıyoruz ama senin ve arkadaşlarının bu alacağınız emaneti daha güzel yerlere getireceğinize gönülden inanıyoruz.

104 yıl önce çok zor şartlarda Meclisimiz açıldı Sayın Başkanım. Bugünkü şartlardan çok zor şartlardı o şartlar ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önce sahalarda savaşarak, daha sonra da demokratikleşmeyi sağlayarak bizlere emanet ettiği bu ülkede; sizin gibi genç başkanlarımızın ülkemizi çok güzel şekilde yöneteceğine ve çok güzel yerlere getireceğinize inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci daha sonra minik Başkan Eylül Ceviz’e başarı temennisinde bulunarak; çeşitli hediyeler takdim etmesinin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

KAYNAK: ALİ CİNAL


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...