Çatalağzı’nda yollar asfaltlanıyor...

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Çatalağzı Beldesi'nde mahalle yolları asfaltlanmaya başladı.

KİLİMLİ 10.01.2024 13:29:00 0
Çatalağzı’nda yollar asfaltlanıyor...

 

 

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Belde Belediye Başkanı Adnan Akgün, Merkez Mahallesi başta olmak üzere Hacıoğlu, Cumayanı ve Doğancılar mahallelerinde yaklaşık 1,5 yıldır devam eden doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolları asfaltlamaya başladıklarını açıkladı.

Başkan Akgün çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Çatalağzı Beldesi’ne bağlı mahallelerimizde yaklaşık 1,5 yıldır doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. Merkez mahallemiz bitirdik. Hacıoğlu ve Cumayanı Mahallesinde de doğal gaz çalışması bitti. Doğancılar Mahallesi'ni bitirmiştik. 

Doğalgazın mahallelerimize gelmesi hepimiz adına, enerji anlamında, yakacak anlamında ve tabi ki en büyük faydası da temiz hava olarak büyük faydası var. Havanın temiz olması çevrenin temizlenmesine de Çok faydası oldu. Doğalgaz, Çatalağzı halkına hayırlısı olsun. Güle güle kullansınlar. Hepinize hayırlısı olsun

Doğancılar Mahallesi yollarını asfalt kaplamasına başladık. Çalışmalarını yapıyoruz. Sırayla diğer mahallelerimizde de ana yollarda asfaltlamalarımızı yapacağız” dedi.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Devrek’te dönüşüm enerjiyle başlayacak

2

Rektör Özölçer Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarına katıldı

3

ZBEÜ’li Topaloğlu ‘En İyi Doktora Tezi’ ödülü aldı

4

Maden ocağında göçük… 1 ölü, 1 yaralı…

5

Kozlu Fest için tüm önlemler alındı… Rahatsız etmeye değil, eğlendirmeye geliyorlar…