CHP’de Tolga Gören bombası...

CHP’de Tolga Gören bombası...

Röportajlar 12.11.2023 15:25:20 0
CHP’de Tolga Gören bombası...

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı olacağı son günlerde sıkça dillendirilen Tolga Gören, Çınar Medya’nın sorularına net cevaplar verdi.

Kozlulu genç Fizyoterapist Tolga Gören verdiği cevapta, “CHP, Türkiye Cumhuriyeti’yle yaşıt ve köklü bir partidir. Böyle bir aileyle, böyle bir köklü partiyle, hele ki Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’yle, Kozlu Belediye Başkan Aday Adaylığında ismimin geçmesi benim için büyük bir onur ve gururdur” sözleriyle dikkat çekti.

CHP’nin Kozlu’da Merve Arslan ve ekibiyle birlikte güç kazandığına dikkat çeken Gören, “CHP ailesinin bir parçası olmak ve bu büyük aileyle birlikte ilk etapta Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı, İnşallah sonrasında Kozlu Belediye Başkan Adayı olarak önce CHP Ailesinin, sonra da Kozluluların teveccühüyle değişimin bir parçası olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Meclis üyelerinin belirlenmesiyle ilgili soruya ise Tolga Gören, “Kozlu İlçemizde, Belediye Başkanı kadar; Belediye Meclis Üyelerinin de ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Halkın içerisinde olan ve güvenlerini kazanan liyakatli ve ehliyet sahibi isimlerle yola çıkmayı hedefliyorum. İnanıyorum ki tüm CHP’lilerde benim gibi düşünüyordur” dedi.

ÇINAR: 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri yaklaşıyor, sizin de Kozlu’da Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istediğinizi biliyoruz, yerel seçimlerle ilgili düşünceleriniz nelerdir?

TOLGA GÖREN: Ben, Tolga Gören olarak Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ne bağlı Sivriler Köyü’nde doğdum. Kozlu’nun çocuğu olarak doğduğum, büyüdüğüm ve halen yaşamakta olduğum Kozlu’muza hizmet etmek, Kozlulu hemşerilerimin yaşamlarına dokunmak istiyorum.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde; hem Kozlu İlçemizi daha yaşanabilir yapmak, hem de Kozlulu hemşerilerimizin daha yaşanabilir bir Kozlu’da yaşamlarını sürdürmelerini hedefliyorum.

ÇINAR: Her hangi bir siyasi partiye üyeliğiniz var mı?

TOLGA GÖREN: Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı oldum. Genel Seçimlerin ardından o dönemki partimden istifa ettim. Bugün itibariyle herhangi bir siyasi partiye üyeliğim bulunmamaktadır.

ÇINAR: Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı olacağınız halk tarafından son günlerde sıkça dillendirilmeye başlandı, bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir?

TOLGA GÖREN: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından, ülkemizin demokratik ve bağımsız bir şekilde yönetilmesi amacıyla kurulmuştur.

CHP, Türkiye Cumhuriyeti’yle yaşıt ve köklü bir partidir. Böyle bir aileyle, böyle bir köklü partiyle, hele ki Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’yle, Kozlu Belediye Başkan Aday Adaylığında ismimin geçmesi benim için büyük bir onur ve gururdur.

CHP; Kozlu İlçemizde Merve Arslan ve ekibiyle birlikte var olan potansiyelinin üzerine her gün koyarak büyümeye devam ediyor. CHP, Türkiye’de olduğu gibi, Zonguldak’ta ve Kozlu ilçemizde de büyük bir ailedir. Tolga Gören olarak CHP ailesinin bir parçası olmak ve bu büyük aileyle birlikte ilk etapta Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı, İnşallah sonrasında Kozlu Belediye Başkan Adayı olarak önce CHP Ailesinin, sonra da Kozluluların teveccühüyle ülkemizde ve Zonguldak’ımızda yaşanan büyük değişimin bir parçası olmak istiyorum.

ÇINAR: CHP’den Kozlu Belediye Başkan Adayı gösterildiğinizde çalışacağınız ekibinizi yani belediye meclis üyelerini nasıl oluşturacaksınız?

TOLGA GÖREN: Kozlu İlçemizde, Belediye Başkanı kadar; Belediye Meclis Üyelerinin de ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Şayet bir başarı olacaksa bu bir ekibin başarısıdır. Şayet bir başarısızlık varsa bu da yine başarısız olan ekibindir.

Kozlu’muzda yaşayan, halkımızın içerisinde olan, halkımızın sevgi ve saygısının yanı sıra ki, olmazsa olmazımızdır güvenini kazanan ve ilçemize hizmet etme arzusunda olan, liyakatli ve ehliyet sahibi isimlerle yola çıkmayı hedefliyorum.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve ekibinin yanı sıra partililerimizin de benimle aynı düşünceye sahip olduklarına inanıyorum.

Bu düşünceler ışığında parti kurmaylarıyla bir araya gelerek yapacağımız istişareler sonucunda güzel bir Kozlu Belediye Meclis Üyesi Listesiyle hemşerilerimizin karşısına çıkacağız.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Devrek’te dönüşüm enerjiyle başlayacak

2

Rektör Özölçer Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarına katıldı

3

ZBEÜ’li Topaloğlu ‘En İyi Doktora Tezi’ ödülü aldı

4

Maden ocağında göçük… 1 ölü, 1 yaralı…

5

Kozlu Fest için tüm önlemler alındı… Rahatsız etmeye değil, eğlendirmeye geliyorlar…