CHP’liler Kozlu’da ATA’ya koştu...

CHP’liler Kozlu’da ATA’ya koştu

KOZLU 23.04.2024 16:51:00 0
CHP’liler Kozlu’da ATA’ya koştu...

 

ÖZEL HABER…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kozlu Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda alternatif tören düzenledi.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın çocuklarla birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan alternatif törende Saygı Duruşunun akabinde İstiklal Marşımız okundu.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan günün önemine binaen yaptığı konuşmada; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin en anlamlı günlerinden birini kutlarken, bir araya gelmenin coşkusunu yaşıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ulusumuzun ortak iradesini temsil eden bir gün olarak bizlere büyük bir gurur ve sorumluluk duygusu vermektedir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, çocuklarımızın geleceğini daha aydınlık yapmak için omuz omuza çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı pekiştiriyoruz. Partimizin ilke ve değerleri doğrultusunda, ülkemizin kalkınması ve demokrasimizin güçlenmesi için kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bugün, ulusumuzun ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş bu özel günde, onların umut dolu yarınları için var gücümüzle çalışacağımızı bir kez daha yineliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, geleceğimizin mimarları olan çocuklarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyor, hep birlikte daha güçlü yarınlara yürümeye devam edeceğimize olan inancımızı pekiştiriyoruz” dedi.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve ekibinin yanı sıra törene; Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Erkut Alacalı, Kozlu İl Genel Meclis Üyesi Kenan Karaveli, CHP’li Kozlu Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

CHP’liler törenin ardından Atatürk Anıtı’nda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: ALİ CİNAL

 

 

 


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...