Çocuklar savaşta ölmesin...

Çocuklar savaşta ölmesin

ZONGULDAK 23.04.2024 16:43:00 0
Çocuklar savaşta ölmesin...

ÖZEL HABER…

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece’nin koltuğuna oturan 5. Sınıf Öğrencisi temsili Kaymakam Deniz Çağlar konuşmasında; “Biz bugünün çocukları, geleceğimizin mimarları olarak atalarımızın bize emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız ve ülkemiz için çok çalışacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere savaşta mücadele veren tüm ecdadımızı rahmetle anıyor, bütün dünya çocuklarının savaşta zarar görmemesini diliyorum. Tüm dünya çocuklarının; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla; Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece koltuğunu, Kozlu Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Deniz Çağlar’a devretti. 

Kaymakamın görevleri hakkında bilgi alan minik Kaymakam Deniz Çağlar, Tıp Fakültesini bitirerek doktor olmak istediğine dikkat çekti.

Minik Kaymakam Çağlar konuşmasında; “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104 yıldönümü, biz çocuklar için bu kutlu günün önemi Atatürk tarafından bizlere emanet edilmesidir. Biz bugünün çocukları, geleceğimizin mimarları olarak atalarımızın bize emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız ve ülkemiz için çok çalışacağız.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere savaşta mücadele veren tüm ecdadımızı rahmetle anıyor, bütün dünya çocuklarının savaşta zarar görmemesini diliyorum. Tüm dünya çocuklarının; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kozlu Kaymakamı Deniz Çağlar daha sonra Kozlu Belediye Başkanı Eylül Ceviz’i telefonla arayarak, denize kirli atıkların atılmaması ve bacalara filtre takılması yönünde gerekli birimlere talimat verilmesi yönünde talepte bulundu.

Kaymakam Hüseyin Ece makamını devrettiği minik Kaymakam Deniz Çağlar’a çeşitli hediyeler takdim ederek, öğrenim hayatında başarılar diledikten sonra günün anısına hatıra fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: GÜLSEHER CİNAL


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...