Dökmeci’yi kim ya da kimler tehdit etti... Savcıları ve emniyet güçlerini göreve davet ettiler...

Dökmeci’yi kim ya da kimler tehdit etti... Savcıları ve emniyet güçlerini göreve davet ettiler...

KOZLU 30.04.2024 15:21:00 0
Dökmeci’yi kim ya da kimler tehdit etti... Savcıları ve emniyet güçlerini göreve davet ettiler...

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin basın toplantısında kullandığı; “Kimin eli kimin cebinde belli olmayan, tehditler ki tarafıma da yapıldı; havada uçuştuğu, aba altından sopa göstermeye çalışan grupların ahkam kestiği bir belediye de çalışmaya başladık” sözleri ilçede büyük yankı uyandırdı. Kozlulular; Başkan Dökmeci’nin sözlerinin ihbar kabul edilerek; tehdit edenlerin kim ya da kimler olduğunun tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılması için savcıları ve emniyet güçlerini göreve davet ettiler.

Yaklaşık 1 ay önce koltuğa oturan ve kendisinin de bizzat tehdit edildiğini kamuoyuna bizzat açıklayan Başkan Dökmeci; “Kimin eli kimin cebinde belli olmayan, tehditler ki tarafıma da yapıldı; havada uçuştuğu, aba altından sopa göstermeye çalışan grupların ahkam kestiği bir belediye de çalışmaya başladık. Terkedilmiş otobüsler, hurdaya çevrilmiş araçlar, zorunlu emekliliğe ayırttırılmış makinelere. Yani sizlerin vergileri ile alınmış ancak babasının malı gibi hırpalanmış kamu malları. Gelir kaynakları kısıtlı olmasına rağmen ne yeni gelir kapıları açılmış nede mevcut gelir kaynakları doğru kullanılmamış. Bu da belediyeyi oyun sahasından dışarıya iterek benden sonrası tufan şeklinde bir zihniyet ile yönetildiğini ortaya koyuyor maalesef” ifadelerini kullanmıştı.

Kozlulular; Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin sözlerinin ihbar kabul edilerek; tehdit edenlerin kim ya da kimler olduğunun tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılması için savcıları ve emniyet güçlerini göreve davet ettiler.

Kozlulular; “Burası Muz Cumhuriyeti’ne bağlı değil, Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlıdır. Halk olarak bizlerin özgür iradesiyle seçilen Belediye Başkanını biri ya da birileri tehdit edemez. Savcılarımızın ve emniyet güçlerimizin Belediye Başkanımız Altuğ Dökmeci’yi tehdit eden kişi ya da kişileri tespit ederek haklarında gereken cezai müeyyidelerin uygulanmasını istiyoruz” dediler. 


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Devrek’te dönüşüm enerjiyle başlayacak

2

Rektör Özölçer Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarına katıldı

3

ZBEÜ’li Topaloğlu ‘En İyi Doktora Tezi’ ödülü aldı

4

Maden ocağında göçük… 1 ölü, 1 yaralı…

5

Kozlu Fest için tüm önlemler alındı… Rahatsız etmeye değil, eğlendirmeye geliyorlar…