Genç doktorlar Eliz ile Çağlar, mutluluğa yelken açtı...

Genç doktorlar Eliz ile Çağlar, mutluluğa yelken açtı

ZONGULDAK 21.04.2024 14:08:00 0
Genç doktorlar Eliz ile Çağlar, mutluluğa yelken açtı...

Zonguldak’ın köklü ailelerinden Asiye-Av. Ali Osman Ayaroğlu (merhum) çiftinin oğulları Doktor Çağlar Ayaroğlu ile Uşaklı Fatma-Çağhan Yılmaz çiftinin kızları Doktor Eliz Yılmaz, Emirgan Otel’de gerçekleştirilen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak görev yapan Zonguldaklı Doktor Çağlar Ayaroğlu ile İzmir’in Karabağlar ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yapan Eliz Yılmaz, bir ömür mutluluğa evet dediler.

Fatma-Çağhan Yılmaz çiftinin biricik kızları Doktor Eliz Yılmaz ile Asiye-Ali Osman Ayaroğlu’nun oğulları Çağlar Ayaroğlu, Emirgan Otelde düzenlenen muhteşem düğün ile dünya evine girdiler.

Genç çiftlerin aile büyükleri düğün salonu girişinde karşıladıkları konuklarıyla tek tek ilgilendiler. Konuklarda salonda düzenlenen nikah merasiminde genç çiftlerin mutluluğuna şahitlik ederek sevinçlerini paylaştılar.

CHP Zonguldak Milletvekili Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Zonguldak Barosu Avukatları, Yılmaz ve Ayaroğlu ailelerinin akraba, dost, arkadaşları ve sevenleri; Eliz ile Çağlar çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Çınar Medya Ailesi olarak Yılmaz ve Ayaroğlu ailelerini tebrik eder, Eliz-Çağlar çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...