İntihar ettik… 1-0...

İntihar ettik… 1-0...

ZONGULDAK 21.04.2024 17:21:00 0
İntihar ettik… 1-0...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma umutlarını sürdürmek için mutlak galibiyet için gittiği Serikspor deplasmanında hüsrana uğradı. 

Kırmızı-Lacivertliler karşılaşmanın 64’ncü dakikasında Ömer Faruk Yılmaz’ın golüne engel olamayarak 1-0 geriye düştü. Serikspor’da 90+4’de Oğuzhan Doğan ile Uğur Mustafa Türk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Zonguldak Kömürsporlu futbolcular rakip kaleye gol için yüklenmesine rağmen sonuç alamayarak sahadan 1-0 yenik ayrılarak, 32 puanda kaldı.

Kırmızı-Lacivertliler ligin bitimine iki hafta kala ligde kalma umutlarını tamamen mucizelere bıraktı. Zonguldak Kömürspor önümüzdeki hafta kendi evinde Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz Kırklarelispor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşma sonrasında ligi tamamlayacak.

Kırmızı-Lacivertlilerin ligde kalmak için yarıştığı Nazilli Belediyespor kendi evinde Karacabeyspor’a 3-1 yenilerek 38 puanda kalması temsilcimizin ligde kalma umutlarının sürmesine neden oldu. Ligde bir maç fazlası bulunan Nazilli Belediyespor önümüzdeki hafta Ankaraspor’la karşılaşacak. Nazilli Belediyespor son haftayı BAY olarak geçirecek.

Zonguldak Kömürspor ile Nazilli Belediyespor ligde -19’şar averaja sahip. Zonguldak Kömürspor, Nazilli Belediyespor’u ligde oynadığı iki maçta da 3-0 mağlup etmişti. 

Zonguldak Kömürspor’un ligde kalabilmesi için son iki maçını kazanmasının yanı sıra Nazilli Belediyespor’un da Ankaraspor’a kaybetmesi gerekiyor.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...