Kozlu'da olay... Otobüsleri parçaladılar…

Kozlu’da olay… Halk otobüsünün camlarını kırdılar… Başkan isyanda…

KOZLU 3.05.2024 14:22:00 0
Kozlu

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi’ne ait park halindeki Halk Otobüsünün camları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldığı bildirildi.

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci olay yerinde düzenlediği basın açıklamasında; “Kozlu Belediyesi olarak sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek için, sizlerin ihtiyaçlarını daha iyi giderebilmek için, bazı hizmetlerin önünü açmak için çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız basın açıklamasında hurdaya ayrılmak için bırakılmış ancak kullanılabilir hale getirilebilecek otobüslerimiz bunlar. Ancak bizim basın açıklamamızın hemen sonrasında; bir güruh mu diyelim artık; otobüslerin camlarını kırmışlar, bazı parçalarını sökmüşler.  Bizim sizlere hizmet etmemizin önüne geçmek isteyen bazı gruplar var. Bu gruplar görüldüğü üzere çalışmalarına devam ediyor. Biz bunlardan yılmayacağız. Hatta bu grupların üzerine de gideceğiz. Şu anda burada; Kozlu İlçe Emniyet Müdürümüzde var. Kolluk kuvvetlerimize güveniyoruz. Olay yeri inceleme gelecek, gerekli tetkikleri yapacak. 

Bu işleri yapanlar akşamları yataklarında nasıl rahat uyuyacaklar inanın anlamıyorum. Burada zarar verilenlerin tamamı Kozlu halkının vergileriyle alınmış malzemelerdir. Biz hizmet etmeye çalıştıkça önümüze geçmeye çalışıyorlar. Biz yılmayız, biz korkmayız. Bu sadece küçük bir örneği. Bu yapılan şey ne insanlığa, ne vatandaşlığa, ne yurt sevgisine hiçbir şeye uymayan hareketlerdir” dedi.

Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan; Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci düzenlediği ilk basın toplantısında kendisinin bizzat bazı gruplar tarafından tehdit edildiğini kamuoyuna resmen açıklamış, Çınar Medya olarak savcı ve emniyet güçlerine seslenerek tedbir alınması yönünde uyarılarda bulunmuştuk.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Devrek’te dönüşüm enerjiyle başlayacak

2

Rektör Özölçer Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarına katıldı

3

ZBEÜ’li Topaloğlu ‘En İyi Doktora Tezi’ ödülü aldı

4

Maden ocağında göçük… 1 ölü, 1 yaralı…

5

Kozlu Fest için tüm önlemler alındı… Rahatsız etmeye değil, eğlendirmeye geliyorlar…