MHP Kozlu ve Kilimli adayları belli oldu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkan Adaylarını resmen açıkladı.

Gündem 24.01.2024 17:53:00 0
MHP Kozlu ve Kilimli adayları belli oldu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkan Adaylarını resmen açıkladı.

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Kozlu Belediye Başkan Adayı Muhammet Özdemir ile Kilimli Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı’nın olduğunu resmen kamuoyuna duyurdu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlere Cumhur İttifakı Adayı olarak Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’la girilmesi yönünde mutabık anlaşmasına varmışlardı.

ÖZDEMİR: “KOZLU’DA ÜLKÜCÜ HİZMET BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ”

MHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Muhammet Özdemir adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle, 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Kozlu Belediye Başkan Adaylığımız açıklanmıştır. 

Kozlulu hemşerilerimize hizmet etmek için çıktığımız bu kutsal yolda, seçim çalışmalarımıza teşkilatlarımızla birlikte en kısa zamanda sahaya inerek başlayacağız. Hedefimiz Kozlu Belediyesi’nde ülkücü hizmet belediyeciliği bayrağını dalgalandıracağız” dedi.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Devrek’te dönüşüm enerjiyle başlayacak

2

Rektör Özölçer Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarına katıldı

3

ZBEÜ’li Topaloğlu ‘En İyi Doktora Tezi’ ödülü aldı

4

Maden ocağında göçük… 1 ölü, 1 yaralı…

5

Kozlu Fest için tüm önlemler alındı… Rahatsız etmeye değil, eğlendirmeye geliyorlar…