Özdemir: Pes etmek yok...

Özdemir: Pes etmek yok...

ZONGULDAK 18.04.2024 13:09:00 0
Özdemir: Pes etmek yok...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Zonguldak İl Başkanı İbrahim Özdemir, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçim sürecinde ortaya çıkan tabloya dikkat çektiği açıklamasında, kendilerine az sayıda da olsa güvenen ve destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

DEVA Partili Özdemir açıklamasında; “2024 yerel seçimlerinde bizim parti olarak çok büyük bir kampanyamız olmadı. Billboardlar reklamlarımız, apartman ve araç giydirmelerimiz de olmadı. Ülkemizde yaşanan siyasi konjonktür değişimi olmuştur. Kaldı ki, iktidar partisi tarafından görünüp, 24 saat beraber gezerek adaylarına oy isteyenlerin bile partilerine oy vermediğini dikkate alırsak, DEVA Partisi olarak bizim çok az oy almamız çok normaldir. Tüm olumsuzluklara ve eksikliklere rağmen bizlere güvenen, sandığa giderek oy veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın özellikle ülke olarak ekonomik buhran yaşadığımız bu günlerde bilgi ve tecrübesine güveniyor, ekonomimizi tıpkı geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de düzelteceğine inanarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

2024 yerel seçimlerinde halkımızın hür iradesiyle sandıkta görev verdiği tüm belediye başkanlarımıza, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Özdemir: Pes etmek yok...

2

Kozlulu esnaf ve sanatkarlar, Başkan Dökmeci’yi kutladı...

3

CHP’li Akın ile Uzun, Dökmeci’ye başarılar diledi....

4

Dökmeci, iş insanlarını ağırladı...

5

TTK’ya alınacak 44 kişi için başvurular başladı...