Satan: Her şey Zonguldak Boksu için...

Satan: Her şey Zonguldak Boksu için...

Spor 2.10.2023 09:31:53 0
Satan: Her şey Zonguldak Boksu için...

Zonguldak Tersane Spor Kulübü’nün genç ve gelecek vaat eden boksörleri, Antrenörleri Murat Satan nezaretinde Fener Kapalı Spor Salonu’nda haftanın 3 günü antrenman yaparak form tutmaya çalışıyor.

Boks Antrenörü Murat Satan, Zonguldaklı gençlere Boksu sevdirerek hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı, hem de Türkiye Şampiyonu çıkarmayı hedeflediklerini ancak haftada 5 gün olan antrenman sayılarının, haftada 3 günü indirilmesiyle ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi.

Yeni sezonda yapılacak olan çeşitli turnuva ve müsabakalara katılmak genç boksörlerin büyük bir hırsla çalışarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedeflediklerinin altını çizen Antrenör Murat Satan, “Bizlere imkan tanıyan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel’e teşekkür ederim. Tersane Spor Kulübü bünyesinde gençlerimizi yetiştirerek, çeşitli müsabakalara hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Tersane Spor Kulübü Boks Antrenörü olarak, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Yüksel ve şube müdürlerinden isteğim; benim gibi antrenörlük yapan diğer arkadaşlarım gibi benimde eşit şartlar içinde Zonguldak Boksuna hizmet etmek istiyorum.

Bazı antrenör arkadaşlarım masa başı oyunları ile beni pasifize etmek için elinden geleni yapmak için çaba sarf ettiklerini görmekteyim idman gün ve saatlerimizi kısıtlayarak beni ve sporcularımı yıldırmak için bu yapılanlar yıllarca bu spora hizmet eden biri olarak beni üzüyor.

Murat Satan olarak ricam; Zonguldak'ta boks sporu yapan tüm antrenörlere İl Müdürünün, Şube müdürlerinin ve Boks Ajanının adil ve eşit bir şekilde davranmalarıdır.

Zonguldak’ın çocuğu ve boks antrenörü olarak yaptığım bu işten bir kuruş para almıyorum. Benim tek amacım bir nebzede olsa gençlerimize boks sporunu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Tüm bunlara rağmen haftada 5 gün olan antrenman sayımızı 3 güne indirdiler. Bu vesileyle bize bu imkanı sunan Tersane Spor Kulübü Başkanı Serkan Göktaş'a bizlere verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

CHP’de Tolga Gören bombası...

1

Devrek’te dönüşüm enerjiyle başlayacak

2

Rektör Özölçer Düzce Bolu AR-GE Proje Pazarına katıldı

3

ZBEÜ’li Topaloğlu ‘En İyi Doktora Tezi’ ödülü aldı

4

Maden ocağında göçük… 1 ölü, 1 yaralı…

5

Kozlu Fest için tüm önlemler alındı… Rahatsız etmeye değil, eğlendirmeye geliyorlar…