AK Partili Bükrü şehitleri andı… Anma etkinliğine davet etti…
AK Partili Bükrü şehitleri andı… Anma etkinliğine davet etti…

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bükrü mesajında, “Büyük Türkiye’mizi, vatanımızı, bayrağımızı, bağımsızlık ve birliğimizi borçlu olduğumuz ecdadımızın en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 18 Mart Çanakkale zaferimizin bu yıl yüz dördüncü yıldönümü. Hepinize, hepimize kutlu olsun. Bu kutlu günde, ilk günkü şuurla, dirayetle, milli duruşla ve gururla Çanakkale Geçilmez, Türk’e kefen biçilmez diyorum. Büyük Türkiye hedefimizin önünde set olmaya çalışanlar, birlik ve bütünlüğümüze kast edenler her zaman olduğu gibi yenilmeye ve mahcup olmaya mahkûmdurlar.
Gurur ve maneviyat dolu bu kutlu günde başta büyük önder, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize bütün vatanseverliğimle şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Ruhları şad, rahmetleri bol olsun” dedi.
SEZAİ BÜKRÜ ETKİNLİĞE DAVET ETTİ.
AK Partili Bükrü ayrıca, Bu muhteşem yıl dönümünde Devrek Cumhuriyet Alanında 18 Mart 2019 Pazartesi günü saat 19.30’da düzenleyeceğimiz Zafer Yemeği-Mehteran ve Semazen Gösterisi programımızda hepinizi görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

