Akın: Zonguldak’tan kopmuş değilim

Akın: Zonguldak’tan kopmuş değilim

ZONGULDAK 17.09.2024 13:37:00 0
Akın: Zonguldak’tan kopmuş değilim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harın Akın Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 

Akın gazetecilere yaptığı açıklamada; “Hem partimize hem de Zonguldak’a hizmet etmeye devam ediyoruz. Zonguldak dışında da işler yapıyorum, ama Zonguldak’tan kopmadım. Hâlâ burada, doğduğum yer açık. Zonguldak’ta bir iş yerim var. Yani Zonguldak’tan kopmuş bir insan değilim. Mümkün olduğunca, hepsi olmasa da dostlarımızın düğünlerine ve cenazelerine katılmaya çalışıyorum” dedi.

Zonguldak’ta diyalogları sürdürmeye çalıştığını ifade eden Akın, “Mayıs ayında yapılan kongreden sonra gelememiştim. Başkanla da telefonla görüştüğümüzde bunu açık bırakmıştık. Şimdi ise bunu gerçekleştiriyorum. Mayıs ayında Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği kongrede göreve gelen, başta Sayın Başkan Derya Akbıyık olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve tüm gazeteci arkadaşlara bu yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Gazetecilerin çalışmalarını takdir ettiğini ifade eden Akın, “Çok değerli bir mekanınız var. Buralar kolayca elde edilemez, demek ki burada ciddi bir diyalog ve beceri var. Bunun yanında Gazeteciler Cemiyeti’nin meslektaşları için yaptığı basın sitesi de örnek teşkil ediyor. Türkiye’nin birçok ilinde böyle bir yapı yok. Belki buradan esinlenerek başka yerlerde de benzer çalışmalar yapılacaktır. Bu yüzden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Derya Akbıyık’ı tebrik ettim. Cemiyet, hem meslek sorunlarına kafa yoruyor hem de iç meselelerine çözümler üretiyor. Durum bu. İşte bu vesileyle aranızdayım. Sizlere teşekkür ediyorum. Zonguldak halkına da aracılığınızla selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde ön seçime giren ve Tahsin Erdem karşısında kaybeden Akın, “Şimdi, siyaseti bırakmadık tabii. Zaman zaman içinde bulunduğumuz yarışlar oldu. Ancak sonuçlar, bizim siyasi tecrübelerimizle kabul ettiğimiz bir durum. Hem partimize hem de Zonguldak’a hizmet etmeye devam ediyoruz. Zonguldak dışında da işler yapıyorum, ama Zonguldak’tan kopmadım. Hâlâ burada, doğduğum yer açık. Zonguldak’ta bir iş yerim var. Yani Zonguldak’tan kopmuş bir insan değilim. Mümkün olduğunca, hepsi olmasa da dostlarımızın düğünlerine ve cenazelerine katılmaya çalışıyorum. Ayrıca davet edildiğimiz organizasyonlara da katılıyorum. Bugün de olduğu gibi, geldiğimde sizlerle buluşup mesajlarımı iletiyorum. Yani siyaseti bırakmadık.” dedi. 


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

Dökmeci acı konuştu... Kozlu'ya ihanet ettiler...

1

Damatlar, yeğenler, çocuklar, kayınçolar asla tesadüf olamaz...

2

Dural: Kozlu Belediyesi’ne uygulanan yüksek kesintiler izah edilemez

3

BEUN Rektörü Özölçer, Fransa'da EAIE 2024 Yükseköğretim Fuarı'na katıldı

4

Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı

5

Kozlu-Ereğli yolunda feci kaza… Yaralılar var…