CHP’li Karakaş, Kaya’yı tebrik etti...

CHP’li Karakaş, Kaya’yı tebrik etti...

4.03.2021 17:45:30 0
CHP’li Karakaş, Kaya’yı tebrik etti...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) yeni Genel Sekreteri Ertan Kaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

3 Mart 2021 tarihinde yapılan ziyarette, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak ve Bartın Merkez İlçe Sivil Toplum Örgütleri’nden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Zeki Top’da eşlik etti.

Genel Sekreter Kaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten Karakaş; GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu ve 3 Mart 1992 yılında meydana gelen grizu faciasında yaşamını yitiren 263 maden şehidinin ölüm yıldönümleri olması nedeniyle taziyede bulundu.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Zonguldak'ta olay... İş makinesi yola düştü...

2

Ebru ve Mert evliliğe ilk adımı attı

3

Kozlu Sahilinde elektrik telleri yanıyor

4

Asansör düştü... Başhekim ve ailesi yaralandı...

5

Onbaşı Yaşar Ayyıldız hayatını kaybetti