Cinayet... Evinin banyosunda bıçaklanarak öldürüldü...

Zonguldak'ın Asma Mahallesi'nde Kamil Gezer isimli yaşlı adam evinin banyosunda bıçaklanarak öldürüldü.

ZONGULDAK 21.10.2024 21:49:00 0
Cinayet... Evinin banyosunda bıçaklanarak öldürüldü...

Zonguldak Asma Mahallesi'nde yalnız yaşayan 70 yaşındaki Kamil Gezer, evinin banyosunda bıçaklanmış halde ölü bulundu.

Komşularının ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Kömürlü Sokak’ta yaşayan bir komşusu, uzun süre haber alamadığı Kamil Gezer’in evine giderek onu kontrol etmek istedi. Cep telefonuyla Gezer’i arayan komşu, telefonun evde çalmasına rağmen cevap alamayınca durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evin kapısını açan ekipler, banyoda Kamil Gezer’in cansız bedenini buldu. Yapılan ilk incelemelerde, yaşlı adamın bıçaklanarak öldüğü belirlendi.

Cinayet şüphesi ile soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla olay yerinde detaylı inceleme yapıldı. İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen de bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, evde ve çevresinde aramalar yaparak delil topladı. Arama köpeği de araştırmalara katıldı. Gezer’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak katil zanlısı ya da zanlılarını yakalamak için operasyon başlattığı bildirildi.


Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

MHP’li Atakan Çiçek görevi kabul etmedi

2

Cinayet... Evinin banyosunda bıçaklanarak öldürüldü...

3

MHP’li Karali’den Çınar’a anlamlı ziyaret

4

Cumhuriyet’i doğada kutlayacaklar

5

Ölü bulunan karı-koca toprağa verildi...