Emine Özdemir dualarla toprağa verildi

Emine Özdemir dualarla toprağa verildi

KOZLU 28.06.2025 15:44:00 0
Emine Özdemir dualarla toprağa verildi

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ne bağlı Kılıç Mahallesi sakinlerinden merhum Hüseyin Özdemir’in eşi Emine Özdemir, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Emine Özdemir’in acı haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhume Emine Özdemir’in cenazesi, Kozlu Aziziye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Erkut Alacalı, MHP Kozlu Belediye Başkan Adayı ve İş İnsanı Muhammet Özdemir, Belediye meclis üyeleri, Kozlu Belediyesi birim müdürleri, STK başkan ve temsilcileri, iş insanları, akraba, dost ve sevenleri Özdemir Ailesini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.

Çınar Medya Ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere akraba, dost ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

 

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu Belediyespor yönetimi sahaya çıktı: Gençlere sahip çıkalım çağrısı...

2

Acı olay... Üniversite öğrencisi denizde boğuldu...

3

Kozlu HEM’in sergisi defileyle taçlandı

4

Çaycuma'da doğalgaz patladı... Yaralıların kimlikleri belli oldu... Yaralı sayısı arttı...

5

Kilimli’de M.A, C.K.’yı silahla vurdu...