Enerji Bir-Sen’liler haklarını istiyor

Enerji Bir-Sen’liler haklarını istiyor

Gündem 1.08.2024 14:12:00 0
Enerji Bir-Sen’liler haklarını istiyor

Enerji Bir-Sen Batı Karadeniz Şube Başkanı Sedat Güngör, kamu çalışanlarının haklı taleplerini sesli bir şekilde hükumete duyurmak amacıyla Bolu’dan başlattıkları yürüyüşün Ankara’da sona erdiğini, ardından ise bir günlük iş bıraktıklarını açıkladı. 

Güngör yaptığı açıklamasında; “Enerji Bir-Sen Genel Merkezinin düzenlediği, Haklarımız için alanlardan yollara eylemlilik süreci doğrultusunda; 24 Temmuz’da başlattığı Bolu- Ankara yürüyüşü bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önündeki basın açıklamasıyla sona erdi. 

Kamu çalışanlarının haklı talepleri gür bir sesle bir kez daha ilgili bakanlara ve hükumete iletildi. Eyleme Batı Karadeniz Şubesi de katılarak destek verdi. 

Ayrıca; Enerji Bir-Sen’liler bugün iş yerlerine giderek, bir günlük iş bırakma eylem kararı da aldı. Eylemlilik süreci, kamu çalışanlarının haklı taleplerimiz; Koruyucu Giyim, Fazla Çalışma Ücreti, Emeklilerin Mali Kayıpları, Mühendislik Meslek Kanunu, Personel Servisi ve 3600 Ek Gösterge elde edilinceye kadar devam edeceği de bir kez daha vurgulandı” dedi.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

Dökmeci acı konuştu... Kozlu'ya ihanet ettiler...

1

MHP’liler Kozlu’da Müftüye gitti

2

Kozlulu muhtarlar, Bakanla görüşmeye gidiyor… TTK’ya ait taşınmazlara çözüm arayacaklar…

3

KOZLU’DA ŞAMPİYON TTK KARTİYE-4

4

Kozlu Belediyesi’nde operasyon…

5

Okullara TYP’den 205 kişi alınacak… Kozlu’nun kontenjanı da belli oldu…