Erdal Gülay ve ekibi istifa etti.

Erdal Gülay ve ekibi istifa etti.

ZONGULDAK 23.09.2024 15:25:00 0
Erdal Gülay ve ekibi istifa etti.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Erdal Gülay’la beraber yönetim kurulu da istifa etti. 

Gülay istifasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Meral Akşener masadan kalkmış, birçok istifalar yaşanmıştır. Biz partimize sağdık kalarak görevimizin başında kaldık. Partimizde büyük bir kayıp yaşadık ve Zonguldak’ta milletvekili çıkaramadık. 14 Mayıs’tan sonra partimiz güç kaybı yaşadı. 

Yerel seçimde de ittifak yapmayarak adaylarımızı çıkardık ve onlara sahip çıktık. Partimizdeki zedelenmeler nedeniyle başarılı olamadık. 

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ın partimize katılmasından sonra da istifalar oldu. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a bir kez telefon etmiş hayırlı olsun demiş il başkanı değilim. Sadece benim değil teşkilatlarımızın istemediği biri. Suç unsurunun ne olduğunu herkes biliyor. Benim de doğrularım var. Kişiliğimden kimseye taviz vermedim asla vermem de. Benim için bir takım söylemler de var. Benim maddi olarak çıkar sağladığım söylendi. Genel başkanımızla bu konuyu konuştuk. Ben de kendimden emin olduğum için çok fazla dile getirmek istemiyorum. 

Bugün toplantımızın diğer amacı, görevimizi bugüne kadar layıkıyla sürdürdük. Her geçen gün yaşanan istifalardan dolayı güç kaybediyoruz. Benim burada koltukta oturmam güç getirirse tamam otururuz ancak güç kazandırmıyoruz. Bugüne kadar uyumlu çalıştık. Ben bugün itibariyle İYİ Parti İl Başkanlığı görevimi sonlandırıyorum ve istifa ediyorum.” dedi.

İYİ Parti’nin bir neferi olarak gerektiği yerde desteklerini vereceklerini ifade eden Gülay, Zonguldak halkına teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor