İhsaniye’nin geleceği için kolları sıvadı...
Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı İhsaniye Mahallesi’nin tek kadın Muhtar Adayı Emine Köşe, mahallesini eski parlak günlerine döndürmek için kolları sıvadı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı İhsaniye Mahallesi’nin tek kadın Muhtar Adayı Emine Köşe, mahallesini eski parlak günlerine döndürmek için kolları sıvadı.
Çınar Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ali Cinal’a projelerini anlatan İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Emine Köşe, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi hazırladığı projeleri mahalle sakinlerine anlatarak destek isteyecek.
İhsaniye Mahallesi’ni geçmiş parlak günlerine döndürmekte kararlı olan Muhtar Adayı Emine Köşe, Amelebirliği Hastanesi’ni hem demiryolu, hem de karayolu ağının yanı sıra bol oksijene sahip İhsaniye Mahallesi’ne getirmek için kolları sıvadı.

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

