Tarih: 17.09.2024 14:44

Kaymakam Hüseyin Ece, Gaziler Günü’nü kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, 19 Eylül Gaziler Günü’nü yayımladığı mesajla kutladı. 

Kaymakam Ece mesajında; “Canından vazgeçip, Vatanından vazgeçmeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Kaymakam Hüseyin Ece mesajının devamında; “19 Eylül 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik Unvanı ve Mareşal Rütbesinin verilişinin 103. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. 

Bugünkü birlik ve beraberliğimizin, millet olma bilincimizin temellerini aziz şehitlerimizle birlikte atan gazilerimiz, vatan sevgisinin sembolüdür. Şehit ve Gazi, toprağı vatan; insanı ulus yapan değerlerdir.

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. 

Canından vazgeçip, Vatanından vazgeçmeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunarak,  19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —