Kozlu Belediyespor olağanüstü kongreye gidiyor

Kozlu Belediyespor olağanüstü kongreye gidiyor...

KOZLU 29.04.2025 15:29:00 0
Kozlu Belediyespor olağanüstü kongreye gidiyor

Zonguldak Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off şansını son hafta kaybeden Kozlu Belediyespor, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Kulüp yönetimi, alınan karar doğrultusunda 17 Mayıs 2025 Cumartesi günü saat 14.00’te Kozlu Belediye Spor Lokali’nde kongreyi gerçekleştirecek. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci toplantı 24 Mayıs 2025 Cumartesi günü aynı yerde yapılacak.

Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kozlu Belediyespor Kulübü Başkanı olan Altuğ Dökmeci’nin, yeni sezonda daha güçlü ve yarışmacı bir takım kurmak amacıyla yönetime etkili isimleri dahil edeceği öğrenildi.

Kongrenin gündem maddeleri arasında; açılış ve yoklama, divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, yönetim kurulu faaliyet raporunun ve bir yıllık bilanço ile denetleme kurulu raporlarının sunulması, raporların müzakeresi, mevcut yönetimin ibrası, iki yıllık tahmini bütçenin oylanması, yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimi ile kapanış yer alıyor.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

2

Kozlu'da olay... Evinde ölü bulundu...

3

Kozlulu Erhan Er'den acı haber geldi... Cenaze programı belli oldu...

4

Zonguldak’ta büyük operasyon... Çok sayıda tutuklama var...

5

Kozlu, Dev Final İçin Tek Yürek! Trabzonspor U19 Takımı’na Destek Büyüyor...