Kozlu Kızılay, minik yüreklere bayram coşkusu yaşattı

Kozlu Kızılay, minik yüreklere bayram coşkusu yaşattı

KOZLU 23.04.2025 20:50:00 0
Kozlu Kızılay, minik yüreklere  bayram coşkusu yaşattı

Kozlu Kızılay İlçe Temsilciliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kargalar Köyü İlköğretim Okulu’nda düzenlediği renkli etkinliklerle kutladı. Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Kozlu Kızılay ekibi, bayram sevincini minik kalplerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Yüz boyama etkinliği ile çocukların yüzlerine neşe yansıdı; pamuk şeker ikramlarıyla bayramın tatlı atmosferi doyasıya hissedildi. Çocuklar, çizdikleri renkli resimlerle hayal dünyalarını yansıtırken, çeşitli oyunlarla da gönüllerince eğlendi.

Kozlu Kızılay İlçe Temsilcisi Ali Kaya, “Bugünün çocukları yarının umutları. 23 Nisan’ı onlara yakışır şekilde kutlamaktan gurur duyuyoruz. Kozlu Kızılay olarak her zaman çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

 

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

2

Kamyon dereye uçtu:Sürücü hayatını kaybetti...

3

Gazeteci Muzaffer Akgün'ü kaybettik... Cenaze programı belli oldu...

4

Kozlu'da hareketli dakikalar... Yol ulaşıma kapatıldı...

5

Zonguldak'ta operasyon derinleşiyor… Gözaltı sayıları artıyor…