Kozlu’da manav işletmeciliği yapan genç iş insanı Özgür Kuru, DMD hastası Asaf Ali için başlatılan destek kampanyalarına aralıksız devam ediyor.
Toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapan Kuru, önümüzdeki günlerde Kozlu’da düzenlenecek büyük bir kermes için hazırlıklara başladıklarını belirtti. Tüm Kozluluları bu anlamlı organizasyona katkı sunmaya davet eden Kuru, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“DMD hastası kardeşimiz Asaf Ali’nin herkese selamı var. Onun için Kozlu’ya, Kozlululara yakışır bir kermes hazırlığındayız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Kozlu Belediye Başkanlığı olmak üzere; AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları’na, CHP Kozlu İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları’na, MHP Kozlu İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları’na, İYİ Parti Kozlu İlçe Teşkilatı’na, Kozlu Engelliler Derneği’ne ve diğer siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor.”
Kuru, konuşmasının devamında tüm Kozlulardan fikir ve destek beklediklerini ifade ederek, “Siz değerli dostların, Kozluluların fikirlerine ve desteğine ihtiyacımız var. Bu mücadeleyi hep birlikte omuz omuza vererek başaracağımıza inanıyorum,” dedi.