Maden işçileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarına katıldı
Maden işçileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarına katıldı
Genel Maden İşçiler Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, maden işçileriyle birlikte, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'na katıldı.
İstanbul'da bulunan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'na Türkiye'nin birçok kentinden işçi ve emekçiler davet edildi. GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, maden işçileriyle birlikte iftar programına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm işçilerin ve emekçilerin Ramazan ayını tebrik ederek, mübarek ayın İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ettiğini, kardeşliğin, dayanışmanın ve birliğin sembolü olan bu bereketli iftar sofrasında emekçilerle beraber olmanın bahtiyarlığı içinde olduğunu dile getirdi.
Erdoğan, program sonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile birlikte Genel Başkan Yeşil, Genel Sekreter Arslanbuğa ve maden işçileriyle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

