Merve Arslan, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Merve Arslan, Muhtarlar Günü’nü kutladı

KOZLU 19.10.2024 12:59:00 0
Merve Arslan, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Arslan yayınladığı kutlama mesajında; “Muhtarlar, toplumun en yakın temsilcileri olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına anında çözüm üretmek, onların haklarını savunmak ve yereldeki sorunları merkeze taşımak gibi önemli bir misyon üstlenmektedir” dedi.

Arslan mesajında ayrıca; “Bugün, ülkemizin her köşesinde fedakârca hizmet veren muhtarlarımızın günü olan 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Yerel demokrasimizin temel taşlarından olan muhtarlarımız, halkın taleplerini ve sorunlarını yerel yönetimlere iletme noktasında önemli bir köprü görevi üstlenmektedir. Muhtarlarımız, mahallelerimizin ve köylerimizin sesi, gözü ve kulağıdır.

Muhtarlar, toplumun en yakın temsilcileri olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına anında çözüm üretmek, onların haklarını savunmak ve yereldeki sorunları merkeze taşımak gibi önemli bir misyon üstlenmektedir. Bu anlamda, kendilerinin demokrasimize ve toplumsal barışımıza sağladıkları katkı yadsınamaz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, muhtarlarımızın bu değerli görevlerini daha etkin bir şekilde sürdürebilmeleri için her zaman yanlarında olduğumuzu ve onlara her türlü desteği vermeyi bir sorumluluk olarak gördüğümüzü belirtmek isterim.

Muhtarlarımızın daha etkin çalışabilmesi, halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi adına yetkilerinin güçlendirilmesi, ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi, en temel taleplerimizdendir. Daha demokratik ve katılımcı bir Türkiye’nin inşasında, muhtarlarımızın rolünün artarak devam edeceğine inanıyoruz.

Bu vesileyle, başta Kozlu’da görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, ülkemizin dört bir yanındaki tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 


Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

MHP’li Atakan Çiçek görevi kabul etmedi

2

Cinayet... Evinin banyosunda bıçaklanarak öldürüldü...

3

MHP’li Karali’den Çınar’a anlamlı ziyaret

4

Cumhuriyet’i doğada kutlayacaklar

5

Ölü bulunan karı-koca toprağa verildi...