MHP’de istifalar sürüyor

MHP’de istifalar sürüyor

ZONGULDAK 17.09.2024 10:54:00 0
MHP’de istifalar sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün görevinden ayrılmasıyla birlikte istifa haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. 

MHP Devrek İlçe Tanju Dökme ve Gökçebey İlçe Başkanı Kenan Öztürk’ün ardından Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş ile Elvanpazarcık Belde Başkanı Ramazan Akgöz’de görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

“ÇALIŞMALARIMIZIN HİÇBİR ÖNEMİ YOKMUŞ!”

MHP’li Savaş istifasının ardından yaptığı açıklamada; “2020 yılından itibaren onur ve gururla sürdürmüş olduğum Kilimli İlçe Başkanlığı görevimi İl Başkanlığı görevine getirilen, Murat Kotranın güdümünde ki Çağatay ipekçi ile beraber çalışma ihtimalimiz kalmadığı için Kilimli İlçe Yönetim Kurulumla beraber bırakıyorum. Şahsımın yerine İlçe Başkanı arayan Murat Kotra şimdi daha rahat çalışma yapabilir. Bizler adam gibi adamlarız. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyen insanlarız. Yıllarca sürdürdüğümüz ve teşkilatlarımızın başarısı için maddi ve manevi olarak çalışmalarımızın anladık ki hiçbir önemi yokmuş. MHP açısından Kilimli’de nasıl bir çalışma yaptığımız toplumumuzca takdir edilmektedir. Murat Kotra engel gördüğü, boyun eğdiremediği kişileri görevden alma çabasına girmiştir. Bizler koltuktan güç alan değil koltuklara güç veren kişileriz. Kendi istekleriniz ve emelleriniz doğrultusunda istediğiniz kişilerle çalışabilirsiniz. Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz. Biz de bu olanları unutmayacağız, unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİ, GÖREVİ BIRAKTI

MHP Elvanpazarcık Belde Başkanı Ramazan Akgöz’de görevinden istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Akgöz açıklamasında; “Çok Kıymetli Ülkücü dava arkadaşlarım; Milliyetçi Hareket partisi Elvanpazarcık Belde Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu davada şahsıma teşkilatıma böyle bir görevi yapma fırsatı veren İl Başkanımız Sayın Mustafa Öztürk’e 

Sonsuz teşekkür ederim. Ülkücü hareketin her zaman emrindeyim emrinde kalacağım. Böyle bir davanın mensubu olmaktan ömür boyu mutluluk duyacağım. Var olsun teşkilat, var olsun ülkücü hareket” şeklinde konuştu.


Haberi Sesli Oku
Röportajlar

Dökmeci acı konuştu... Kozlu'ya ihanet ettiler...

1

Damatlar, yeğenler, çocuklar, kayınçolar asla tesadüf olamaz...

2

Dural: Kozlu Belediyesi’ne uygulanan yüksek kesintiler izah edilemez

3

BEUN Rektörü Özölçer, Fransa'da EAIE 2024 Yükseköğretim Fuarı'na katıldı

4

Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı

5

Kozlu-Ereğli yolunda feci kaza… Yaralılar var…