MHP’li Atakan Çiçek görevi kabul etmedi

MHP’li Atakan Çiçek görevi kabul etmedi

ZONGULDAK 21.10.2024 22:36:00 0
MHP’li Atakan Çiçek görevi kabul etmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi, Atakan Çiçek’in Gökçebey İlçe Başkanı olarak atandığını duyurmuştu. Ancak Atakan Çiçek, bu görevi kabul etmediğini açıkladı.

Çiçek, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde MHP'nin Gökçebey Belediye Başkan Adayı olarak yarışmıştı. Görev teklifiyle ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından yapan Çiçek, partiye ve ülkücü camiaya olan bağlılığını vurgularken, görevi kabul etmediğini şu sözlerle dile getirdi:

"Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli mensupları ve ülkücü dava arkadaşlarım, İl Başkanlığımızın takdiri ile tarafıma tebliğ edilen MHP İlçe Başkanlığı görevi sonrası onur ve gurur duydum. Ancak bu görev için kendimi ve sosyal durumumu hazır hissetmediğimden dolayı kabul edemiyorum."

Atakan Çiçek’in bu kararı, partililer arasında şaşkınlıkla karşılanırken, yeni bir ilçe başkanının kim olacağı merak konusu. Çiçek’in Gökçebey'deki siyasi geçmişi ve MHP'nin yerel seçimlerde aldığı sonuçlar göz önüne alındığında, bu geri adımın parti içi dinamikleri nasıl etkileyeceği tartışılmaya devam ediyor.


Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu’da arıza giderildi… Sular verilmeye başlandı…

2

Kozlu Jandarması kanlarıyla hayat veriyor

3

Erdemir’den yeşil çelik için dev adım

4

TTK Yönetim Kurulu Üyesi Halil Yılmaz, Çınar Gazetesi’ni ziyaret etti

5

Sedat Güngör, Çınar’ı ziyaret etti