Tarih: 21.10.2024 18:43

MHP’li Karali’den Çınar’a anlamlı ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali ve eşi Dilek Karali, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Çınar Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, gazeteciliğin önemi, yerel medyanın halkın sesi olma misyonu ve Kozlu’daki güncel sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Ali Cinal ile sohbet eden Atakan Karali, gazetecilerin toplumdaki rolüne vurgu yaptı. Karali, “Çınar Gazetesi, Kozlu ilçesindeki sorunları ve vatandaşların taleplerini gündeme taşıyarak önemli bir kamu hizmeti sunuyor. Gazetecilik; sadece haber aktarmaktan ibaret değil, aynı zamanda halkın sesi, gözü ve kulağı olma sorumluluğunu taşıyor. Bu vesileyle, Çınar Gazetesi’nin tüm çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tarafsız ve objektif habercilik anlayışınızla başarılarınızın devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Karali, yerel basının halkla yöneticiler arasında köprü görevi gördüğünü ve gazetecilerin, kamuoyunun bilgilendirilmesindeki etkili rollerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini de belirtti. “Halkın gerçekleri öğrenmesi ve sorunlarının çözümünde yerel basının kritik bir rol oynadığını düşünüyoruz. Bu nedenle, sizlerin ortaya koyduğu emek takdire şayandır” dedi.

YEREL BASININ ÖNEMİ VURGULANDI

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Ali Cinal ise MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali ve eşi Dilek Karali’ye nazik ziyaretleri ve içten temennileri için teşekkür etti. Cinal, gazetecilik mesleğinin zorluklarına rağmen halkı bilgilendirme ve doğruyu aktarma sorumluluğunu taşımaktan gurur duyduklarını dile getirerek, “Kozlu’nun ve bölgenin meselelerini halkımızın dikkatine sunarken, toplumun her kesiminden destek görmek bizler için çok önemli. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —