MHP’li Karali’den uyarı… Kozlu'da her an facia olabilir...

MHP’li Karali’den uyarı… Kozlu'da her an facia olabilir...

KOZLU 25.04.2025 13:56:00 0
MHP’li Karali’den uyarı… Kozlu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, ilçede plansız yapılaşma ve altyapı eksikliklerinden kaynaklanan trafik ve yaya güvenliği sorunlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Özellikle Fatih Mahallesi ve Merkez Mahallesi'nde bazı sokaklarda yaşanan trafik yoğunluğunun, artan nüfus ve araç sayısıyla birlikte ciddi bir sorun haline geldiğini vurgulayan Karali, çift taraflı park edilen araçlar ve kaldırım eksikliği nedeniyle vatandaşların günlük yaşamda büyük sıkıntılar yaşadığını belirtti.

“VELİLER İLE ÖĞRENCİLER TEHLİKE ALTINDA”

Karali, özellikle Kozlu Lisesi, Kozlu Ortaokulu, Kocatepe İlkokulu ve Atilla İlkokulu’nun bulunduğu bölgelerde öğrenciler ve velilerin her gün tehlike ile karşı karşıya olduğunu ifade ederek, bu alanlardaki trafik sıkışıklığının ciddi bir güvenlik riski oluşturduğunu söyledi.

Fatih Mahallesi'nde yakın zamanda meydana gelen bir yangın ve ölümlü-yaralanmalı trafik kazalarının da mahalle sakinlerinin endişelerinde haklı olduklarını ortaya koyduğunu belirten Karali, bu sorunların acilen çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

“TEK YÖN UYGULAMASI YAYGINLAŞTIRILMALI”

MHP Kozlu İlçe Teşkilatı olarak Fatih Mahallesi Mustafa Kösterit Caddesi'nde başlatılan tek yön uygulamasının olumlu sonuçlar verdiğini belirten Karali, bu uygulamanın mahalle genelinde ve Merkez Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan bölgelere de yaygınlaştırılması gerektiğini savundu.

“KALDIRIMSIZ SOKAKLAR TEHLİKE SAÇIYOR”

Merkez Mahallesi'ndeki Çırağan Sokak gibi kaldırımsız alanların bir an önce tespit edilip gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini ifade eden Karali, herhangi bir üzücü olay yaşanmadan kaldırımların tamamlanması için yetkililere çağrıda bulundu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor