Okullar iki gün tatil edildi!..
Okullar iki gün tatil edildi!..
20.11.2023 14:38:29
0
Zonguldak’ı etkisi altına alan şiddetli fırtına ve sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Zonguldak Valiliği fırtına ve sağanak yağmurun vurduğu Kdz. Ereğli’de okulların iki gün tatil edildiğini açıkladı.
Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kuvvetli yağış ve fırtınadan olumsuz yönde etkilenen KDZ. EREĞLİ İLÇE GENELİNDE 21 Kasım 2023 Salı günü ile 22 Kasım 2023 Çarşamba günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime iki gün süreyle ara verilmiştir.
Kdz. Ereğli ilçemizde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 21-22 Kasım 2023 tarihlerinde iki gün idari izinli sayılacaktır” denildi.
BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

