Öldürülen dayı ile yeğen toprağa verildi...

Öldürülen gün ile yeğeninin cenazesinde jandarma zamanları güvenlik önlemi aldı

ZONGULDAK 12.10.2024 17:03:00 0
Öldürülen dayı ile yeğen toprağa verildi...

ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde ormanda av birimleri ile vurularak öldürülen Hayrettin Çorukcu (60) ile yeğeni Yüksel Kürekci (46), oğlu yolculuğuna uğurlandı. Cenaze sırasında komandoların da desteğini sağlayan jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay, 2 gün önce Devrek ilçesi Alparslan köyü ile Bılık köyü arasındaki ormanda meydana geldi. İddiaya göre Hayrettin Çorukcu ile galerici yeğeni Yüksel Kürekci, ormanda içki içtikleri sırasında bağlandı. İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Hayrettin Çorukcu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yüksel Kürekçi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kürekçi de kurtarılamadı. Cenazeler otopsisi yapılarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

3'Ü AİLESİ ÜYESİ 6 GÖZALTI

Otopside Yürekçi ile dayısı Çorukçu'nun av depoları ile vurularak öldürüldüğü belirlendi. Çevre köylerindeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan jandarma, çalışma başlattı. Yüksel Kürekci'nin eşi NK, kızı SK,oğlu BDK, Bılık köyü muhtarı Ç.S., Ö.Y, ve B.Ü. Şüpheli olduğu belirtilen 6 kişi gözaltına alındı. Cinayetin işlendiği yer güvenlik kordonuna alınırken, bölgeye giriş-çıkışlar da sınırlandırıldı. Soruşturma hakkında Gizlilik kararı verilirken, gözaltındakilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor. Öte yandan Çorukçu ve Kürekçi için Devrek ilçesi Bılık köyünde eğitim zamanı düzenlendi. Cenaze sırasında komandoların da destek verdiği jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Namazın ardından cenazeler, köy mezarlığında verildi. (DHA)


Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Malatya’da yine deprem oldu

2

Maden işçileri gözaltına alındı… Yavuzyılmaz yalnız bırakmadı…

3

Gazeteci Mehmet Dursun vefat etti

4

Emine Korkmaz vefat etti

5

Zonguldak’ta denizin üzerinde hortum oluştu