Ölü bulunan karı-koca toprağa verildi...

Ölü bulunan karı-koca toprağa verildi...

KİLİMLİ 21.10.2024 14:05:00 0
Ölü bulunan karı-koca toprağa verildi...

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 62 yaşındaki Yunus Dere ve 60 yaşındaki eşi Satiye Dere evlerinde ölü bulundu. Çiftin sobadan sızan karbondioksit gazından zehirlendiği bildirildi. Talihsiz çiftin cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Edinilen bilgilere göre, çiftin komşuları, bir süredir haber alamadıkları Yunus ve Satiye Dere'yi merak ederek evlerini kontrol etmeye karar verdi. Kapıyı çaldıklarında bir yanıt alamayan komşular, içeri girdiklerinde talihsiz çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk incelemelerde, çiftin sobadan sızan gaz nedeniyle zehirlenmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor. 

ÇİFTİN CENAZELERİ TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’nde önceki akşam sobadan sızan karbondioksit gazından zehirlenen 62 yaşındaki Yunus Dere ve eşi 60 yaşındaki Satiye Dere, Kilimli Radaraltı Camii’nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Olukbaşı Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi.


Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

MHP’li Atakan Çiçek görevi kabul etmedi

2

Cinayet... Evinin banyosunda bıçaklanarak öldürüldü...

3

MHP’li Karali’den Çınar’a anlamlı ziyaret

4

Cumhuriyet’i doğada kutlayacaklar

5

Ölü bulunan karı-koca toprağa verildi...