Plajlar bölgesi kaçak yapılardan temizlendi
Plajlar bölgesi kaçak yapılardan temizlendi
Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçe Belediyesi, plajlar bölgesinde izinsiz ve kanuna aykırı kaçak yapı ile işgalleri kaldırdı. Zabıta Müdürü Halit Aydın, plajlar bölgesinde düzensiz yapılara izin vermeyeceklerini söyledi.
Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ereğli – Alaplı karayolu üzerinde yer alan plajlar bölgesinde oluşturulan kaçak yapı ve işgallere yönelik temizlik operasyonu yaptı.
Merve altı bölgesinde yol kenarına izinsiz ve kanuna aykırı şekilde yapılan ‘MaviYeşil Garden’ isimli kaçak yapı yıkıldı. Plajlar bölgesi, baraka, çadır, çardak gibi düzensiz yapılardan temizlendi.
Zabıta Müdürü Halit Aydın, bölgede düzensiz yapılara izin vermeyeceklerini belirterek; “İlgili kurumlarla iş birliği içerisinde plajlar bölgesinde işgal ve düzensiz yapı oluşturulmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.


-
1
Zonguldak’ta 3. Kattan Atlayan Şahıs Ağır Yaralandı
-
2
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
3
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
4
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
5
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
6
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
7
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
8
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
9
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
10
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...

