Sedat Güngör, Çınar’ı ziyaret etti

Sedat Güngör, Çınar’ı ziyaret etti

KOZLU 22.10.2024 14:10:00 0
Sedat Güngör, Çınar’ı ziyaret etti

Enerji Bir-Sen Batı Karadeniz Şube Başkanı Sedat Güngör, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Çınar Gazetesi’ni ziyaret etti. Bu anlamlı günde gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Güngör, gazete emekçilerini kutlayarak desteklerini iletti.

Ziyaret sırasında Çınar Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Ali Cinal ile bir süre sohbet eden Güngör, gazetecilerin toplumda oynadığı kritik rolü vurguladı. “Kozlu ilçemizde günlük olarak yayınlanan ve ülkemiz başta olmak üzere bölgemiz, ilimiz ve ilçemizin sorunları ile vatandaşlarımızın taleplerini gündeme getirerek çözüme kavuşturma adına mesai harcayan Çınar Gazetesi’nin emekçilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Güngör, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirme ve farkındalık oluşturma konusundaki katkılarının büyük olduğunu belirtti. Ayrıca, yerel basının, halkın sesi olma görevini başarıyla yerine getirdiğini ifade etti. Gazetecilerin, zor şartlar altında bile doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Güngör, Çınar Gazetesi’nin bu alandaki çabalarını takdir ettiğini dile getirdi.

Ali Cinal ise Güngör’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti. Cinal, “Gazetecilik, toplumun gelişimine katkıda bulunmak ve halkı bilgilendirmek adına çok önemli bir görev üstleniyor. Ziyaretiniz, bu anlamda bizleri motive ediyor. Bizler de doğru haberler vererek toplumumuza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor