Tarih: 17.03.2025 20:01

Tıp Fakültemizin yolundaki trafik yükü azaltılmalıdır”

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Tıp Fakültesi Hastanesi ve kampüslere ulaşımı sağlayan yolun, köylere de hizmet verdiğini belirterek, alternatif yolların devreye sokulması gerektiğini vurguladı. Mevcut yolun, üniversite personeli, öğrenciler, hastalar ve hasta yakınları için özel olarak kullanılması gerektiğini ifade eden Özölçer, tıp fakültesi bölgesindeki otopark sorununun da kısa vadede çözülemeyeceğini söyledi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Kozlu İlçesi'nde bulunan Tıp Fakültesi Hastanesi ve kampüslere ulaşım sağlayan yolun, aynı zamanda köylere ulaşım için kullanıldığını belirterek, alternatif yolların devreye sokulması gerektiğini söyledi. Özölçer, mevcut yolun ise öncelikli olarak üniversite personeli, öğrenciler, hastalar ve hasta yakınlarına bırakılması gerektiğini ifade etti.
Zonguldak'ta faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın temsilcileriyle iftar programında bir araya gelen Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, üniversitenin tıp fakültesinin hala ciddi bir yol sorunu yaşadığını dile getirdi. Özölçer, “Hala köy araçları üniversite içinden geçiyor. Biz istiyoruz ki, kapılarımızı kapatarak sadece personelimiz, öğrencilerimiz ve hastalarımız yolu kullansın. Ancak bu hemen olabilecek bir şey değil. Bu, önümüzdeki en büyük sorunlardan biri olarak duruyor.” dedi.
Tıp Fakültesi bölgesindeki otopark sorununa da dikkat çeken Özölçer, “Bölgedeki otopark sorunumuz da oldukça ciddi. Bu sorunun da kısa vadede çözüme kavuşması mümkün görünmüyor” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —