Tarih: 13.10.2024 09:49

TIR, evlerin arasına uçtu... Sürücü hayatını kaybetti...

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak ta kömür yüklü TIR, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden verimli evlerin bahçesine devrildi. TIR ile çarptığı evin arasında sıkışan sürücü Orhan Toklu (59), hayatını kaybetti. 

Kaza, akşam saatlerinde Baştarla Mahallesi Güntepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Orhan Toklu yönetimindeki kömür yüklü 06 GE 4727 plakalı TIR, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon kontrolünün kaybolması sonucu virajda elektrik direğine çarparak devrildi, ardından da evin bulunduğu yerde bahçeye düştü. Evlerde hasar meydana gelirken, TIR'ın arkası geri döndü. Sürücü Orhan Toklu ise ev ile TIR arasında sıkışmıştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Orhan Toklu'nun öldüğü belirlenirken, cansız bir şekilde sıkıştığı yerden çıkarmak için vinçten çıkarıldı. Bu esnada polis ve sağlık ekipleri, üzüntüsünü yaşayan Toklu'nun yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Cumhuriyet Savcısı da bölgedeki ayrıntılarda incelemelerde bulundu. 

TIR'ın vinçlerinin kurbanlarının ardından ulaşılan Toklu'nun cansız cesedi, Atatürk Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —