Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı… Ölü ve yaralılar var…
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı… Ölü ve yaralılar var…
Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Akyamaç Köyü mevkiinde seyir halindeki otomobil, Efetur’a ait yolcu otobüsüne çarptı. Çarpışmasının şiddetiyle taklalar atarak karşı şeride geçen otomobilde yolcu olarak bulunan bir çocuğun öldüğü, 3 kişinin yaralandığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Bartın-Zonguldak karayolunun Akyamaç köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, 67 ZF 498 plakalı otomobil, Efetur’a ait yolcu otobüsüne yandan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle taklalar atan otomobil karşı şeride geçti. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalede otomobilde yolcu olarak bulunan bir çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.
Feci kazada hayatını kaybeden çocuğun cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi Morguna kaldırılacağı öğrenildi.
-
1
Kozlu’nun çocukları şampiyon… Tebrikler bizim uşaklar…
-
2
Feci kaza... İzmit'ten Zonguldak'a acı haber... Cenaze programı belli oldu...
-
3
CHP’li Hamdi Akyüz, Kadıoğlu Mozaiklerinin akıbetini sordu...
-
4
Kozlu Muhtarlar Derneği’nin iftarında maden şehitleri dualarla anıldı
-
5
Kozlu Belediyesi’nin geçmiş dönem ihalelerinde şok usulsüzlük iddiası!
-
6
263 Kozlu Maden Şehidi anılacak
-
7
Zonguldak'ta 7 araç kaza yaptı... Çok sayıda yaralı var...
-
8
Zonguldaklı Üsteğmen Hüsnü Doğan Kalyoncu toprağa verildi
-
9
Zonguldak'a şehit ateşi düştü... Cenaze programı belli oldu...
-
10
Maden şehitlerine hüzünlü veda

