Gazeteci Emin Yaşar Karamalak’ı kaybettik… Cenaze programı belli oldu...

Gazeteci Emin Yaşar Karamalak’ı kaybettik… Cenaze programı belli oldu...

ZONGULDAK 26.06.2025 12:26:00 0
Gazeteci Emin Yaşar Karamalak’ı kaybettik… Cenaze programı belli oldu...

Zonguldak basın camiasının emektarlarından Emin Yaşar Karamalak’tan acı haber geldi. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören Emin Yaşar Karamalak’ın acı haberi ailesi başta olmak üzere, meslektaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Şafak Gazetesi’nde gazetecilik mesleğine başlayan ve Yazı İşleri Müdürü olarak emekli olan Emin Yaşar Karalamak, Karar67 internet sitesinin imtiyaz sahibi olarak mesleğine devam ediyordu. 

Pusula Gazetesi Köşe Yazarı Batuhan Karamalak’ın babası merhum Emin Yaşar Karamalak’ın yarın Acılık Hz. Ali Camiinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Beycuma Beldesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Çınar Medya Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi başta olmak üzere akraba, dost ve meslektaşlarımıza sabır ve başsağlığı dileriz.

Haberi Sesli Oku
RÖPORTAJ

CHP’yi Kozlu’da Merve Arslan ve ekibi, Kozlu Belediyesi’ni Dökmeci yönetiyor...

1

Kozlu HEM’in sergisi defileyle taçlandı

2

Çaycuma'da doğalgaz patladı... Yaralıların kimlikleri belli oldu... Yaralı sayısı arttı...

3

Kilimli’de M.A, C.K.’yı silahla vurdu...

4

Kozlu’da çöp kamyoneti çocuğa çarptı… Dökmeci hastaneye gitti…

5

Kozlu Belediyesi’ne 23 işçi alınıyor: Başvuruları olumlu sonuçlanan adayların isimleri belli oldu