Tarih: 14.07.2021 08:07

Rektör Çufalı'dan 15 Temmuz mesajı…

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Çufalı, mesajında, şunları kaydetti:
''15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden, milli birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır. Ülkemizin ve şanlı tarihimizin topyekun refahına ve huzuruna kasteden ihanet girişiminin asla tekrar etmemesi için o gün olduğu gibi bugün de millet olarak dimdik ayaktayız.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak şehitlerimize ve gazilerimize karşı minnet borcumuzu ödemek için üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirmeye, bilimin ve fennin ışığında durmadan üretmeye, toplumsal değerlerimizi koruyup geleceğe aktarmaya, ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz.
Aziz milletimiz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5'inci yıl dönümünde 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yad ediyor, hayattaki gazilerimize şükranlarımı sunuyor, gücünü imanından ve kahramanlıklarla dolu tarihinden alan şanlı milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum.''

ankara escort ankara escort çankaya escort eryaman escort etlik escort ankara ucuz escort balgat escort beşevler escort çankaya escort cebeci escort çukurambar escort demetevler escort dikmen escort eryaman escort esat escort etimesgut escort etlik escort gaziosmanpaşa escort keçiören escort kızılay escort maltepe escort mamak escort otele gelen escort rus escort sincan escort tunalı escort türbanlı escort ulus escort yenimahalle escort



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —